Kyocera - Kyocera Pláza - Irodatechnika felsőfokon

Szerviz

Cégünk 1991 óta tevékenykedik az irodatechnikai piacon, és 2003 óta Kyocera disztribútor. Az évek során felhalmozott tapasztalatokkal felvértezve, és egy folyamatosan bővülő országos szervizhálózattal biztosítjuk a gyors és szakszerű hibaelhárítást.

Szerviz-tevékenységünk mottója egybevág üzletpolitikánkkal: Ügyfeleink gyors, precíz, szakszerű, egyénre szabott kiszolgálásával arra törekszünk, hogy növelni tudjuk elégedett megrendelőink számát, a felmerült igények kielégítésével, a problémák legoptimálisabb megoldásával, hogy az Önök munkája zökkenőmentes legyen.

Többek között azért is választottuk a Kyocera készülékeket, mert azok karbantartási ciklusai átlagon felüliek, már a legkisebb lézernyomtató vagy multifunkciós nyomtató esetében is. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó - Ön - sokkal ritkábban fogja látni a műszerész kollégáinkat, és egy idő múlva természetes dologként kezeli majd, hogy a készüléke mindig működőképes állapotban van. Amennyiben elérkezik a karbantartás ideje, a készülék állási ideje szintén minimális lesz, köszönhetően a Kyocera moduláris felépítésének és karbantartó készleteinek.

A gépeink hosszú élettartama a szakszerű szerviz mellett tovább emelkedik, így további értéket adunk mindahhoz, amit a Kyocera készülékek képviselnek.